Általános szerződési feltételek - ÁSZF

Dokumentum helye
 

Hírlevél feliratkozás esetén az adatokat 3. félnek semmilyen esetben nem adjuk ki. 
A hírlevélre való feliratkozással megkapod ingyenes tananyagunkat az önéletrajz írásról és időnként egy-egy hírlevelet.

Az Ausztriaimukatapasztalat üzemeltetője, Lestár János, mint eladó és az "Ausztriai hotel munka gyorsan" című eletronikus könyv tulajdonosa. 
A vevő az alábbi feltételek elfogadásával megvásárolja a "Nyelvtudás nélkül az ausztriai hotelmunkáig" című elektronikus könyvet.
A felek a vételárat bruttó 4990Ft-ban állapítják meg. A vevő köteles 14 napon belül az emailben foglaltak szerint kifizetni a vételárat, mely történhet banki átutalással, postai csekken vagy Paypal rendszeren keresztül.
Az eladó a vételár kiegyenlítést követően azonnal, de legkésőbb 3 napon belül emailben elküldi a "Nyelvtudás nélkül az ausztriai hotelmunkáig" című pdf fájlt.
A vevő letöltheti és kinyomtathatja a fájlt, de csak és kizárólag saját célra. Nem adhatja tovább sem ellenérték fejében, sem ingyen, semmilyen formában.
Az eladó a "Nyelvtudás nélkül az ausztriai hotelmunkáig" összeállítás tartalmáért, azok hitelességéért, esetlegesen előforduló hibákért, tévedésekért nem vállalja a felelősséget.
Vevő jelen szerződés elfogadásával tudomásul veszi és elfogadja a benne leírtakat, és elfogadja továbbá, hogy a könyv elküldése után a vevő pénzvisszafizetési kérelemmel nem élhet.